ELS NOSTRES SERVEIS

A Interwor tenim un compromís amb la qualitat. T’oferim les millors solucions tecnològiques per a la teva empresa tant a nivell de maquinari com de programari. La nostra àmplia experiència ens avala.

Comunicacions i Seguretat

La comunicació és el pont que acosta i posa en contacte a les empreses amb el món. La seva importància és vital i en Interwor ho sabem. A més creiem en una actitud proactiva quan es tracta de seguretat informàtica.

Sistemes

Dotem a les empreses de les infraestructures necessàries per desenvolupar els seus treballs de forma constant i sense interrupcions. Oferim serveis d’alta disponibilitat i seguretat en escenaris de mobilitat i virtualització de serveis.

Cloud

Estem preparats per implementar projectes híbrids amb infraestructura on premises treballant amb infraestructura en el Cloud.

Interwor té un compromís amb la qualitat i el servei

Som una empresa que creu en una actitud proactiva més que en la reactiva. Per això desenvolupem un mètode de treball que parteix d’una consultoria tecnològica per acompanyar-te en cada part del procés. El nostre equip humà estarà sempre al pendent de donar-te el millor servei responent als reptes tecnològics que es presentin.


El primer pas està en la consultoria tecnològica

Avalua les teves necessitats i desenvolupa els diferents escenaris d’actuació. Es tracta de realitzar una radiografia per conèixer a fons els elements estructurals que requereixes.

Còpia de seguretat en temps real que estalvia pèrdues de dades massives

Una bona consultoria tecnològica ens permet crear un pla executiu de millora tecnològica amb les accions a curt, mitjà i llarg termini per assegurar les millors condicions en el sistema tecnològic. Es tracta d’un document rector que ens permet pautar tant l’arquitectura com les mesures preventives per mantenir els sistemes tecnològics en condicions òptimes. Les còpies de seguretat són part essencial d’aquestes mesures.

Contacta ara amb nosaltres
i prepara’t per al futur.